İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ SINAVI

31.05.2022 170

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı

Beceri Eğitim Sınav Duyurusu

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonu itibariyle 12. Sınıf öğrencilerimizin girecekleri İşletmelerde Beceri Eğitimi Sınavı aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

Beceri eğitim sınavlarının "Yazılı" ve "Uygulama" kısımları ayrı ayrı okulda yüz yüze yapılacaktır.

Yazılı Sınav: Tüm 12. Sınıflar için 06.06.2022 Pazartesi günü saat 9.00'da komisyon üyeleri gözetiminde yazılı sınavlar yapılacaktır.

Uygulama Sınavları: Atölye durumları göz önünde bulundurularak öğrenciler yazılı sınavdan sonra uygulama sınavlarına grup grup alınacaktır. Öğrencilerin hangi grupta ve ne zaman uygulama sınavına girecekleri komisyon üyelerince yazılı sınav sonrasında öğrencilere bildirilecektir.

İş Dosyası: Öğrenciler iş dosyalarını en geç yazılı sınav saatine kadar koordinatör öğretmenine teslim edecektir.

İşletmelerde Beceri Eğitimi: Öğrenciler beceri eğitim sınavlarına katıldıkları günler için işletmelerden izinli olacaklardır. İşletmelerde Beceri Eğitimi ders kesim tarihi olan 17 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Ali EROL